melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Angyalok

Az „angyalozás"szó divattá vált, Számtalan tanfolyam, angyalos képeslap, fülbevaló, karkötő, medál, gyertya és csak a képzelet szab határt, hogy mi minden van a piacon. Bevallom, jó magam is, ha hosszabb útra indulok, ha késésben vagyok és sürgősen kell leparkolnom, mindig kérem őket.

Ők más rezgésszinten léteznek , ezért nem mindig tudjuk érzékelni őket. De, ahogy a mi rezgésszintünk emelkedik, ha lecsendesedünk, ha gyertyát gyújtunk, ha olvasunk róluk, akkor átjár bennünket az angyalok békéje, törődése, szeretete.

Az Angyalok nemtelen lények, hiszen úgy férfi mint női tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem véletlenül eltérőek bizonyos megfigyelések arról, hogy ki miként látja, érzékeli őket. Mindannyiinknak megvan a saját őrangyala, aki velünk van minden megtestesülésünk során. Ő nem ítél el bennünket semmi gyarlóságunkért, Ő feltétel nélkül szeret bennünket. Az anyánknál is jobban ismer minket. Az Őrangyalunk mellett még sok angyalt hívhatunk magunk mellé segítőnek. Van Angyala a természetnek, a vizeknek, az állatoknak.....

Nem kell bonyolítani a dolgokat elég Őket a célnak megfelelően kérni, mint pl.: Mihály Arkangyal vigyázz rám és szeretteimre, távolíts el utamból minden akadályt, rám leselkedő bajt! Köszönöm, hogy velem vagy!

Ha valamilyen hírre van szükségünk, ha segítség kell egy álom megértéséhez hívhatjuk Gábriel Arkangyalt a hírhozót. éppúgy hozhat nekünk hírt, üzenetet, mint Szűz Máriának tette egykoron.

Gyermekeink mellé is legjobb babysiterrek az Angyalok, út előtt, játszás közben de csak úgy is!