melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Horoszkóp (2017. 10. 21. - 2017. 10. 28.)

Kos

Kos (március 21 - április 20)

A csillagok szerint ezen a héten végre megtalálja az egyensúlyt a szakmai, és a magánélete között. Eme finom harmóniát meg lehet valósítani, de egy biztos, nem sikerül egyik pillanatról a másikra. Rengeteg gyakorlásra lesz hozzá szüksége, a tudatosságról nem is beszélve. Célszerű lenne ezt a teremtő erőt a párkapcsolatában is kamatoztatni. Merthogy mint már kiderült, a szerelmi életének problémái a munkahelyi gondokban, és a nem éppen rózsás pénzügyeiben gyökereznek. Kapcsolatok: figyelmeztetik az égiek, hogy kik azok, akik fontos szerepet játszanak az életében. A vérszívókat azonban el kell engedni, le kell építeni. Szerencseszáma: a hármas.

Bika

Bika (április 21 - május 21)

Ha jók az ötletei és alaposan átgondolta, megtervezte munkáját, vállalkozását, most végigmehet a megkezdett úton. Ennek a hétnek elsődleges üzenete önnek: a fejlődés, a leleményesség. Régebb óta együtt élőknél - hogy a szenvedély apránként ne hunyjon ki - használnia kell fantáziáját. Erőltesse meg magát, olvasson, járjon utána, csenjen ötleteket a barátaitól! Meglátja, hosszabb távon ön is profitálni fog belőle. Kapcsolatok: sok segítséget nyújthat embereknek egy jó szóval is, csak arra figyeljen, mértékkel engedje be életébe a zűrös panaszokat. Szerencseszáma a dupla hetes.

Ikrek

Ikrek (május 22 - június21)

Munkahelyén főnöke folytatja eddigi buggyant tevékenységét. Remélhetőleg nem teszi tönkre hónapok alatt az eddig aránylag jól működő céget. Magánéletében izgalmas, érzéki hét vár az Ikrek jegy szülöttjére. Használja ki ezt az időszakot, engedje szabadjára fantáziáját, töltődjön, szépüljön! Aki új kapcsolatra vágyik, most bátran belemehet extrémnek tűnő kalandokba, hiszen éhsége amúgy is errefelé terelné.  A párkapcsolatban élők sem panaszkodhatnak, partnerük meglepő módon teszi emlékezetessé az őszi időszakot. Kapcsolatok: az általános kapcsolatoknak is megvan a lényege, van úgy, hogy bennünket tanítanak, vagy mi tanítjuk őket. Szerencseszáma: kettő.

Rák

Rák (június 22 - július 22)

Több dolog is adhat okot a mosolygásra. Az egyik, hogy végre valami csoda folytán egyenesbe jön anyagilag. Vigyázzon azért a költekezéssel, mert ha nem tud ellenállni a plázák csábításának, ugyanott találja magát, ahol nemrég még kétségbeesetten jajveszékelt! A másik dolog, ami miatt hete szépnek ígérkezik, a szerelem. Ha együtt él valakivel, a napokban még több idejük jut egymásra. Egyedül élőknek – pech, vagy szerencse? - egy nagyon jóképű, de foglalt társat dob ki a Fortuna kereke. Kapcsolatok: eljött az ideje a nagytakarításnak, szelektáljon, ki maradjon és kire nincs már szüksége. Szerencseszáma: tizenhét.

Oroszlán

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

A bőség zavarában nem tud dönteni, így aztán szinte mindent elszalaszthat. A Plútó és a Vénusz flörtök egész sorát kínálja most önnek, de minden attól függ, mennyire él a lehetőségekkel. Mert nem biztos, hogy a sok kis kaland pótolhatja azt az egy, ám minőségében nagyon is más kapcsolatot, ami sok lemondást és felelősséget kíván, de hosszú távra szól. Arra vigyázzon, hogy ne kezdjen el anyáskodni a szerelme fölött! Ő ezt hosszú távon akkor is rosszul viselné, ha egyébként a gondoskodást amúgy igényli. Kapcsolatok: sok a rossz, irigy ember, akikkel vigyázni kell! Szerencseszáma: négy.

Szűz

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22)

Felfordulás várható az érzelmi életében. Van valaki a közvetlen környezetében, akihez eleinte csak a munkával kapcsolatos teendők kötötték, de később rájön, hogy már a magánéletét sem szívesen képzeli el nélküle. Házasságban élőt olyan kérdések foglalkozathatják, amik eddig eszébe sem jutottak. Viszont az, hogy most felmerültek a gondolataiban, azt jelzik, hogy már nem érzi magát jól a meglévő kapcsolatban, illetőleg ha szingli, megelégelte a magányt. Jó lenne valahogy kitudni, hogy az a másik táplál-e hasonló érzéseket az ön irányába! Kapcsolatok: sokan vannak válságban a barátai közül, segítsen nekik, amiben tud! Szerencseszáma: tizenegy.

Mérleg

Mérleg (szeptember 23 - október 23)

Ez a hét a várakozás jóleső izgalmát hozza. Pontosan tudja, érzi, hogy az újbor kesernyés illatával megérkezik a következő szerelem az életébe. Akár keresi, akár párkapcsolatban él, most rengeteg ismeretségi adósságát fizeti meg. Feldolgoz karmikus helyzeteket, és annyi önismeretre tesz szert, amennyi elég lesz ahhoz, hogy boldoggá tegye magánéletét. Ne legyen elesett, mert nincs oka rá! Mutasson a külvilág felé magabiztosságot! Fontos: amikor számokkal álmodik, legalább egy lottószelvénnyel játssza meg azokat! Kapcsolatok: sokan akarnak lelkizni önnel, szelektáljon, hogy mit akar meghallgatni! Szerencseszáma: tizenkilenc.

Skorpió

Skorpió (október 24 - november 22)

Puskaporos hangulatban kezdi a hetet, torkig van azzal, hogy érzései szerint mindenki önt akarja irányítani.  Mivel zsigerből rá szokott érezni arra, mi van levegőben, elképzelhető, hogy most is jó orrhosszal előbb jár, mint partnere, vagy főnökei. Mégis súlyos konfliktusokat kockáztat, ha a szokásos, nyers, igazi skorpiós stílusában hozakodik elő észrevételeivel. Ha az ötöst nem is nyeri meg a lottón, azért nevezzen be pár játékra, mert például egy utazás megkaparintására komoly esélye van! Kapcsolatok: a beszélgetések, a találkozások igen fontosak ezen a héten. Szerencseszáma: dupla négyes.

Nyilas

Nyilas (november 23 - december 21)

Párkapcsolatában, és más társas viszonyaiban újra hadiállapotok uralkodnak. Ennyi véletlen már több mint puszta egybeesés: igazán elkezdhetne gyanakodni magára, hogy vajon nem ön az, aki úton-útfélen keresi a konfliktusokat? Higgye el, a környezetében élők anélkül is pontosan tudják, mi a jó nekik, hogy ön elárasztaná őket kéretlen útmutatásaival! A csillagok szerint nem fogja megúszni a télutót. Valamelyik víruscsoport önt is megbetegíti. Nehezítse a dolgukat: acélozza meg immunrendszerét! Kapcsolatok: nem lesz ideje mások érzelmi problémájával foglalkozni. Szerencseszáma: tizenkettő.

Bak

Bak (december 22 - január 20)

Közvetlen környezetében újra minden a feje tetejére áll. Ha jót akar, csak a saját portáján sepregessen! Még segítő szándékkal se legyen ellenőrizhetetlen pletykák közvetítője! A meghibásodó műszaki cikkek hét közepétől okozhatnak bosszúságot. Javításukat bízza hozzáértő szakemberre, ne tegyen a kis bajból jóvátehetetlenül nagyot! Közlekedés közben még a szokásosnál is ingerültebben viseli mások ügyetlenkedését: biztos, hogy jó ötlet így volánhoz ülni? Kapcsolatok: második esélyt kap egy korábbi szerelmétől. Szerencseszáma: tizennyolc.

Vízöntő

Vízöntő (január 21 - február 19)

A mókuskerék újraindul, rengeteg tevékenység, új projekt, intéznivaló vár most önre. Olyan késztetéseket érezhet, melyek más vizekre terelik, arról nem beszélve, hogy szépnek látszó reményeket táplálnak önben. Eddig ismeretlen tudás felé nyithat, amely arra inspirálja, hogy változtasson. A befektetett energia pedig megtérül, főként ha a kapcsolatai felé irányul. Alkalmazkodóképességeinek köszönhetően jóleső elégedettséget tapasztal majd. Kapcsolatok: nem baj, ha flörtre vágyik, nem kell mindenkivel egyből a közös jövőt terveznie. Szerencseszáma: huszonegy.

Halak

Halak (február 20 - március 20)

A Mars és Neptunusz némi vigasztalódást hozhat kötelezettségek által nehezített életébe. Fiatalok a tanulásban, idősebbek szellemi fejődésükben, avagy egy utazásban találják meg az aktuális boldogságot. Egy új ismeretség felbukkanása nagy jelentőséggel bírhat életében, de csak abban az esetben éljen a lehetőséggel, ha nincsen tartós kapcsolata! Egy pillanatnyi kaland, bármily üdítő lehet, nem bizonyul tartósnak, ráadásul nem kis kockázatot hordoz az ön számára. Kapcsolatok: ismerősei elfoglaltak, így egy időre magára marad. Szerencseszáma: hatvanhat.