melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Horoszkóp (2023. 03. 25. - 2023. 04. 01.)

Kos

Kos (március 21 - április 20)

Bárkit el tudsz bűvölni, de nehezen döntesz érzelmi kérdésekben. És hogy adrenalinszintedet növeld, szívesen bonyolódsz titkos ügyekbe. Ne ígérj felelőtlenül olyasmit, amiről te már tudod, hogy az halálra van ítélve. Azonban ha valakit megszeretsz, azzal nagy álmokat szövögethettek. Ha megfelelő korúak vagytok, még akár baba is jöhet. Munkában derűsen állj hozzá az elvégzendő feladatokhoz, ami egyben meghatározhatja napjaid hangulatát!

Bika

Bika (április 21 - május 21)

Soha ne színlelj valótlan érzelmeket barátodnak/barátnődnek, mert kilométerekről kiszagolja a füllentést! Ha egyszer megrendül benned a bizalma, nehezen szerezheted vissza. Ne szállj szembe semmiféle hatósággal, mert hiábavaló küzdelem lesz! Ha egy probléma jogi ismereteket igényel, akkor bízd inkább szakemberre a dolgot! Szakmai és vállalkozói sikered nagyrészt azon is múlik, hogy ellen tudsz-e állni erős hajlamodnak a valóságtól való eltávolodásban.

Ikrek

Ikrek (május 22 - június21)

Ha valaki túlságosan fontos a számodra, akkor hajlamos vagy túl sok áldozatot hozni érte. Viszont ha nem ragaszkodsz hozzá görcsösen, akkor az esetleges elvesztését is könnyebb elviselni. Tárgyalásban, együttműködésben a jó hangulat fontos, de ne tartsd fel a kelleténél tovább üzleti partnereidet! Ha úgy érzik, hogy túlzottan nyomulsz, és rabolod az idejüket, akkor kellemetlenül bosszantó benyomás alakul ki bennük rólad. Ne vitatkozz a munkahelyeden vallásról és politikáról! Ha pedig szerelmes leszel, bizonyosodj meg róla, hogy partnered tényleg független-e!

Rák

Rák (június 22 - július 22)

Előfordulhat, hogy kedvesed, rokonaid, vagy barátaid segítségével olyan előnyökhöz jutsz, amelyek könnyebbé teszik az életed. Ha a vagyonodat szeretnéd gyarapítani, s igazán jó üzleti lehetőségeket akarsz bevonzani az életedbe, akkor a következő napokban érdemes hallgatnod a saját intuíciódra, s egy kicsit más szempontból is megnézned a kínálkozó lehetőségeket! Kedvesedet pörgésre programozza be a hiperaktív Mars. Olyan fiú/lány kell neki, aki jó pajtás, és akinek nem természete a szirupos ömlengés. Ha benne vagy minden (normális kereteken belüli) őrültségben, akár veled is maradhat

Oroszlán

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg a napokban, és ez szakmailag is inspirálhat. Valamikor mostanság új, vonzó kolléga érkezik a munkahelyedre, s ez természetesen feszültté teszi munkatempódat. Azon se dühöngj, ha az úton időnként dugóba kerülsz! Párod dolgozik, s ha te is a szakmai és üzleti sikerért hajtasz, célirányos terveiddel magadhoz kötheted őt. De ne szegd meg ígéreteidet, ne beszéld ki! Kedvesed azonnal kővé válik, ha kifecsegsz magatokról valamilyen bensőséges részletet a barátnőidnek, vagy bárki másnak.

Szűz

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22)

Használd ki, hogy a párod szereti a meglepetéseket, és kedveskedj neki váratlan örömökkel! Mivel a tehetséged is megvan a jó üzletek felderítéséhez, szerencsés időszak előtt állsz. Most a tárgyalópartnereid támogatását is megkaphatod, s remekül tudtok együttműködni, még az általában konfliktusokat kiváltó kérdésekben is. Ne feledd befizetni az esedékes adót, kiegyenlíteni az elmaradt számlákat, mert mulasztásaidból hamarosan többletkiadásaid, jogi zűrjeid származnak!

Mérleg

Mérleg (szeptember 23 - október 23)

Néha úgy érzed, hogy szinte semmi intimitás nem maradt az életedben, s csakis arról szólnak a napjaid, hogy megpróbálsz pénzt előteremteni. Ez meglehetősen jól megy neked, hiszen születetten tehetséges vagy. Szerelmed vágyik testedre, lelkedre, s ha beléd esett, mindvégig hűséges imádód marad. Ha valaha is ki akartad használni kreativitásodat, akkor ez most a Te időszakod. Bátran alkoss, mutasd meg, hogy mire vagy képes!

Skorpió

Skorpió (október 24 - november 22)

Bármilyen munkaközösségben a bizalmi légkört nagyon fontos megteremteni. Mindenkinek nagyon jó érzés kell, hogy legyen, hogy együtt dolgozhattok. Amikor üzletfeleiddel tárgyalsz, akkor ügyelj arra, hogy ne keverd bele túlságosan az érzelmeidet a kapcsolatotokba! Előnyödre válhat, ha elmélyülsz a másik nemmel való bánás tudományában. Ha a valóságban nem lehetsz együtt a pároddal, akkor beszélj a szexről mobilon, és gondoskodj arról, ha találkoztok, megvalósuljanak a ábrándjaitok!

Nyilas

Nyilas (november 23 - december 21)

Minden új lehetőség járatlan utakat jelenthet számodra, ami nyugtalanító érzéssel tölt el. Érdemes egy kicsit több időt szánnod arra, hogy valóban megnézed, hogy jó-e neked egy adott lehetőség. Tanulj meg határozottabban kiállni a jogaidért! Hamisságokon azonban ne törd a fejed, belebukhatsz! Sokszor nagyon nehezedre esik világosan közölni vágyaidat, óhajaidat. De ha összeszedett vagy, s magadban előre megfogalmazod a mondanivalódat, nem lesz baj.

Bak

Bak (december 22 - január 20)

Az új lehetőségek megtalálnak a héten, s ezek nagyon gyümölcsözőek is lehetnek számodra. Minden azon múlik, hogy mennyire tudod beengedni az újat az életedbe, mennyire engeded szárnyalni a fantáziádat. Lehet, hogy az újdonságokban hiányolod azt a biztonságot, amelyre, nagy szükséged van. Szíved választottjáról sok mindent tudsz meg, ami az eddigieknél is vonzóbbá teszi számodra, és közelebb hozza lelkileg. Egyébként sok kellemes tavaszi randi várhat rátok, és harmóniában telhetnek a napok.

Vízöntő

Vízöntő (január 21 - február 19)

Fejben tökéletesen kész és hibátlan a terved, csak a kivitelezés van még hátra. A megvalósítástól való félelmed, óvatosságod jogos, mert ha valamiféle hiba csúszik be, oda az elképzelés. Ne szégyellj okosabbaktól jobb aspektust, segítséget kérni! Barátokkal és családjukkal is több időt tölthettek el, mint máskor. Ezáltal a kapcsolatotok is gazdagodik, szintet ugorhat. Ha még várod a párod, valakire nagyon féltékeny lehetsz ezen a héten. Kiszemelted körül ugyanis egy másik nő/férfi süröghet-foroghat.

Halak

Halak (február 20 - március 20)

A napi feladatok most soknak bizonyulnak számodra, s egyszer neked is eleged lehet abból, hogy csak a pénzügyeiddel foglalkozol. Éppen ezért tenne jót néhány nap, amikor félreteszed egy kicsit a munkát, s pihensz. Szingliként egy haverod, vagy rokonod barátja (nője) jöhet képbe. Ha párban élsz, kapcsolatotok élhetőbb szintre emelkedik. Közösen oldhattok meg egy felmerülő problémát, ami bebizonyítja, milyen remek páros vagytok. Te következő lépcsőfok meglépését is fontolgathatod!