melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Horoszkóp (2018. 11. 10. - 2018. 11. 17.)

Kos

Kos (március 21 - április 20)

Ez a hét minden Kos szülöttnek új lehetőséget nyújt arra, hogy képes legyen a gyakorlatba is átültetni az elképzeléseit. Ehhez azonban el kell döntenie, hogy miről képes lemondani. Feladatainak száma nem csökken, de cserébe közelebb jut céljához. Ideiglenes visszavonulás segítheti a megfontolt döntéseiben. Angyali üzenet: Vegye fel a kapcsolatot azzal, akit szeret, és akiről ön is tudja, még mindig szereti. Beszéljék át, és oldják meg félbemaradt dolgaikat!

Bika

Bika (április 21 - május 21)

Lehet, hogy sűrű lesz a hét. Gondok, akadályok, de rövidesen megint minden sokkal olajozottabban megy majd. Kitartás, nem kell kétségbeesni! Ami a piszkos anyagiakat illeti, egy rakás kiadása lesz. Amennyiben jobban odafigyel és uralkodik vásárlási mániáján, nem keletkezik nagyobb lyuk bankszámláján. Angyali üzenet: Ideje megbocsátani és feldolgozni a régi sérelmeket, a sok megélt tragédiát.

Ikrek

Ikrek (május 22 - június21)

Pénteken, szombaton pörgős napok következnek. Szabadságvágya érthető, de családi kötelezettségeit nem szabad elhanyagolnia. Szerdán intézze azokat a feladatait, amelyekben gyorsan és spontán módon kell dönteni! Noha feladatainak száma egyelőre nem csökken, cserébe már látszik a fény az alagút végén. Angyali üzenet: Szelídséggel sok mindent el tud érni. Lehetőség szerint békés emberekkel, nyugodt környezettel vegye körül magát.

Rák

Rák (június 22 - július 22)

Bár a kötelezettségek csökkennek, a november végi hetek alapos előkészületeket igényelnek. A középső dekád szülöttei számíthatnak nem várt eseményekre, amelyek nyugodt, higgadt döntést, tervszerű cselekvést követelnek. Szerelem, barátság vonalon előtérbe lépnek a gyengéd érzelmek és a szeretet. Feledkezzen meg a szokásos távolságtartásáról! Angyali üzenet: Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak.

Oroszlán

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Úgy érezheti, amint a hideg idő beállt lankadnak energiái. Valójában ez nem így van, azért gondolja, mert hirtelen elcsendesedtek az események, és a rutinfeladatok kerültek többségbe. Anyagiak terén nem áll valami fényesen. Kénytelen sok mindent gyakorlati szempontoknak alárendelni, aminek segítségével nyereséghez juthat. Angyali üzenet: Csak akkor tegyen fogadalmat, ha komolyan is gondolja annak betartását!

Szűz

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22)

A dekád végére minden tervezhetőbbé és átláthatóbbá válik a tökéletességre törekvő Szűz számára, ami növekvő belső nyugalmat biztosít neki. Egyelőre a péntek és a szombat a legkellemesebb, legnyugodtabb napja, amiket célszerű pihenésnek szentelni. A pihenés alatt nem feltétlenül lustálkodást kell érteni! Angyali üzenet: A környezet szépítése, kis átformálása, hatalmas pozitív energiák megjelenését eredményezheti.

Mérleg

Mérleg (szeptember 23 - október 23)

Önnek eredendő problémái vannak a döntésekkel, de most a körülmények segítik abban, hogy minél pontosabban felismerje saját érdekeit. Igazságérzetére bátran támaszkodhat, etikai érzéke mutatja az utat. Pénteken barátokkal, szombaton, vasárnap a családdal, szeretteivel töltheti legtartalmasabban az idejét. Angyali üzenet: A test rendbetevése, a fölös kilók leadása, a lélek megerősödése, a féltékenység leküzdése nem kis feladat.

Skorpió

Skorpió (október 24 - november 22)

Szinte mindent racionális gondolkodásának köszönhet, de ne feledje, új impulzusokat is be kell fogadnia! A munka ezekben a napokban sem lesz könnyebb, de ön is tudja, az ember csak feladatai teljesítésével tud fejlődni. A hétvége harmonikus családi és párkapcsolati élményekkel is hozzájárul a Skorpió kiegyensúlyozottságához. Angyali üzenet: Üzennek a hegyek, a fák, a szikla, és minden, ami természet. Feltöltik, új erőt adnak. Ismerkedjen velük közelebbről!

Nyilas

Nyilas (november 23 - december 21)

Új ötletek és bontakozó, szokatlan kapcsolatok teszik érdekessé és változatossá a hétköznapokat. Nem csak szellemileg, de testileg is stabil az állapota, szükség esetén megterhelő fizikai munkát is végezhet. A csillagok most kedveznek legjobban az érzelmek kibontakozásának. Angyali üzenet: Az egészség a legnagyobb kincsünk, de tenni is kell érte. A szervezet, amit csak hajtanak, de nem tartják karban, idővel tönkremegy.

Bak

Bak (december 22 - január 20)

Vasárnaptól egyre nyugodtabb lelkiállapotban van, és egyre több pihenést engedhet meg magának. Olyan kellemes események történhetnek a héten, amelyek kiemelik a hétköznapi rutinból. Kellő magabiztossággal most meggyőzhet másokat arról, hogy megvan önben a sikerhez szükséges erő. Erre hosszú távon igen nagy szüksége lehet. Angyali üzenet: A gyász, a veszteségek mindig tanítanak valamire. A kemény próbák által másfajta szemléletet mutatnak meg nekünk.

Vízöntő

Vízöntő (január 21 - február 19)

Eddig minden szívet meg tudott hódítani karizmatikus egyéniségével, bájával, intelligenciájával, legyen ez így továbbra is! Nincs miért elbizonytalanodnia. Semmi értelme megállni, vagy komolyabban irányt váltani. A sors felkínálja továbbra is a lehetőségeket, csak éljen velük! Angyali üzenet: Ha anyagi helyzetét illetően kishitű, kérjen segítséget! Küldje az ég felé kérését, rövid időn belül választ fog kapni.

Halak

Halak (február 20 - március 20)

Ez a hét az erőfeszítések jegyében telik. Köztudott, hogy minden sikernek ára van, legtöbbször verejtékes munka, küzdelem. Legyen elszánt, és ne hagyja eltéríteni magát! A csillagok üzenete mégis mélyebb, egyetlen üzlet sem lehet annyira fontos, hogy annak érdekében elhanyagolja az önhöz legközelebb álló embereket. Az arany középút az ön esetében is ajánlott. Heti angyali üzenet: Figyelje a belső hangot, mert minden nap üzen önnek valamit!

Mindennek van üzenete számunkra. A találkozásoknak, egy elénk lehulló falevélnek, a hópehelynek, a csillagoknak. Úgy gondoltam, hogy ezen a héten a heti horoszkóp mellé a tarot lapok üzeneteit adom át nektek. Használjátok szerencsével, bölcsességgel!

Kos – Sorskerék: Az ember mindent elveszíthet, de mindent meg is nyerhet. Bármi is történik velünk, tudnunk kell, hogy egyszer vége lesz, hiszen - mint a bolygók - a sorskerék is úgy forog velünk.

Bika – Végítélet: Arra figyelmeztet a kártya, hogy ideje alapvetően megváltoztatnunk életünket, és felszabadítanunk magunkat korlátaink alól. Nagy hangsúly helyeződik a régi problémák megoldására.

Ikrek – Diadalszekér: Az ellentmondásos érzelmeket mindenkor kordában kell tartanunk. Fontos, hogy küzdjünk elképzeléseinkért, de mindig tartsunk szem előtt bizonyos határokat.

Rák – Főpapnő: Nem szabad kételkednünk tudatalattink ítélőképességében. Ez a lap a rejtett benső, bölcsesség, józan ítélőképesség, higgadt tudás, józan ész, és a mélyreható gondolkodás világának feltárásáért felelős.

Oroszlán – Halál: Nem kell megijedni a laptól, jelentése általában nem negatív: rámutat, hogy nem szabad ragaszkodnunk ahhoz, ami elmúlt, hanem utat kell engednünk az új dolgok felé. Ideje van a változásnak és megújulásnak, valami veszteség, vagy megpróbáltatás után.

Szűz – Főpap: Ez a lap az élet összefüggéseinek megértését szimbolizálja. Fontos, hogy fedezd fel spiritualitásodat, és mindenkor maradj hű terveidhez.

Mérleg - Uralkodó: Bármilyen intézményt (bankot, iskolát, hivatalt) jelölhet. Cégalapításra nagy esélyed van. Kemény munkával elérheted a magad elé tűzött célokat.

Skorpió – Bolond: olyan lehetőségek nyílnak meg előttünk, amelyekre magunktól talán soha nem találnánk rá. Az elmélkedés és töprengés ezekben a helyzetekben nem segítenek.

Nyilas – A lap jelentése, hogy hamarosan egy új út kezdődik el számunkra. Ez a lap a jutalom az összes eddigi fáradozásért.

Bak – Szeretők lap általában kibontakozó szerelem, vagy új kapcsolat lehetőségét jelenti. Szerelmeinkben égi erő vezérel bennünket, hogy kapcsolatainkban a magasabb eszmeiség keresésének vágyával töltekezzünk.

Vízöntő – Erő: A kártya nem csak a fizikai erőre utal, az erkölcsi értelemben vett állhatatosságot, önfegyelmet és bátorságot is jelölhet. Leckénket akkor sajátíthatjuk el ebből a lapból, ha megtanuljuk magunkat és társunkat – a hibákkal és a gyengeségekkel együtt – elfogadni, és a hozott anyagból a tökéletességre törekedve gazdálkodni.

Halak - Hold - Ez a kártya a Hold sötétséget és félelmet sugárzó oldalával ismertet meg. Olyan lelkiállapotot jelöl, amikor a tudattalan sötét árnyai ellepnek bennünket, és nem látunk kiutat kétségbeesett helyzetünkből. Készen kell állnunk arra, hogy félelmeinkkel szembenézzünk. Jutalmul pedig mérföldekkel léphetünk előre az önismeret és a sorsismeret útján.