melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Horoszkóp (2018. 07. 14. - 2018. 07. 21.)

Kos

Kos (március 21 - április 20)

Spóroljon az energiájával! Ne essen pánikba, bármilyen döcögősen halad az időbeosztással, munkájával! Foglalkozása körüli zűrök miatt aggódása idegessé teheti. Ne élje bele magát, attól csak rosszabb lesz! Magánéletében is magányosnak érzi magát, pedig nincs egyedül. Sőt! Túl sokan rajongják körül, néha nem tudja, hogyan térjen ki a közeledési kísérletek elől. Irigyei inkább árthatnak saját maguknak, mint önnek, mert intrikájukkal az ellenkezőjét érhetik el annak, mint amit szerettek volna.

Bika

Bika (április 21 - május 21)

A Bikák szülöttek számára több témában is lehetőséget fog adni az élet, hogy félbehagyott, le nem zárt ügyeket rendbe tegyenek. Vegyék nagyon komolyan ezeket a lehetőségeket! Tudniuk kell, hogy a jelen és a jövő sikere múlhat azon, hogy a múltat méltón és végleg elengedik-e. A karrier építése nem mehet a magánélet és a pihenés rovására, mert odalesz a nagy lehetőség. Az a tudás és azok a kapcsolatok, amelyekre tanulmányaik során tesznek szert, később kamatoztathatók. Legyen türelmes! Rengeteg lehetőség fog adódni a munkájukban, hogy megmutassák, mire képesek.

Ikrek

Ikrek (május 22 - június21)

Nagyon vigyázzanak, hogy kinek mit mondanak! Több embert is magukra haragíthatnak, ha nem tudnak okosan hallgatni. Muszáj megtanulniuk titkot tartani. Sosem tudhatni előre, hogy hol vár a szerelem, az új barát, a mecénás. Ha van párjuk, akkor a hűség a legnehezebb és legfontosabb feladat. Ha pénzt, időt, munkát áldoznak az otthonukra, akkor a közérzetük is sokkal jobb lesz. Nemcsak a tapéta, a függönyök lesznek kicserélve, hanem önmaguk is.

Rák

Rák (június 22 - július 22)

Legyenek körültekintőek és óvatosak a közlekedésben! A kapkodás és az idegeskedés veszélyt rejt. A párjukra pedig fordítsanak elég időt! Legyenek minél többet kettesben! Meg kell védeniük magukat a rohanó világ darálójától. Szervezzenek közös programokat! Menjenek együtt sétálni, kirándulni, színházba, strandra, bárhova. Ezek az élmények megerősíthetik az egységet. Ha még nincs szerelmük, akkor ne ősszel, most nyáron már akarják megtalálni! Persze, tegyenek is érte.

Oroszlán

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)


Ez a hét próbára fogja tenni az Oroszlán szülötteket. Elsősorban pénzügyi téren merülhet fel nehéz helyzet. Rendkívül fontos, hogy képezzenek valamennyi tartalékot! Emellett felelősséggel költekezzenek! Ne akarjanak senkivel versenyezni, és ne vállaljanak be olyasmit, amit csak hitelből, kölcsönből tudnának finanszírozni. Főleg a hét második felétől türelmetlenek és ingerlékenyek lehetnek az Oroszlánok. Ha nem képesek megfékezni az indulataikat, akkor még szakításra is sor kerülhet.

Szűz

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22)

Születhet új családtag, és/vagy egy idős rokonnak lesz segítségre szüksége. Ezeket ne gondnak, hanem feladatnak tekintsék a Szüzek, mert ha elkezdenek problémázni, akkor azon felül, hogy magukat ingerlik, egyben megbánthatják a másik felet. Ez a hét több területen is nagy feladatok elé állítja a Szüzeket. Főként a munkájukra kell koncentrálniuk. Nem szabad hibázniuk, és tilos a főnökkel komolyabban ellenkezni!

Mérleg

Mérleg (szeptember 23 - október 23)

Meg kell gondolniuk, hogy érdemes-e több vasat tartani a tűzben. Nemcsak a lebukás veszélye fenyegeti, hanem elég fárasztó két, vagy több helyen odaadóan jelen lenni. Közben az is igaz, hogy a Mérlegek akkor érzik jól magukat, ha loboghatnak, ha szenvedélyüket meg, illetve kiélhetik. A szerelem lételemük, de okosabb, ha nem esnek túlzásba. Fel kell készülniük, hogy valaki, aki fontos a számukra, eltűnhet egy időre az életükből, aztán majd később újra visszajön.

Skorpió

Skorpió (október 24 - november 22)

Rengeteg energiájuk lesz a Skorpióknak. Jó lenne ezt kreatív és hasznos módon érvényre juttatni. Keressenek olyan ügyet, ill. szervezetet, ahol valamiféle segítő munka folyik! Ott a munka mellett gondolkodni is tudnak életükön, az eseményeken. Itt az ideje, hogy ráébredjenek, semmi sem lesz könnyebb, ha gyötrik magukat. Amennyiben párkapcsolatban élnek, fogadják el, hogy a párjuk nincs fából! Teljesen normális, ha vannak érzéseik, és ettől olykor hullámzik a hangulat. 

Nyilas

Nyilas (november 23 - december 21)

Az elkövetkező időben pénzügyek terén kell megfontoltnak lenniük. Nem kell mindent megtagadniuk maguktól. Ésszerűsítsék a kiadásaikat! Írjanak tervezetet, és mellé vezessék a napi költségeket! Ebből látni fogják, hogy hol folyik el a pénz. Koncentráljanak a munkájukra, ahelyett, hogy összeesküvés-elméleteket gyártanának! Fontos: nem kell kétségbeesni, ha párjuk nem bizonygatja a nap minden órájában rendíthetetlen hűségét! Úgysem csak a szó számít ebben a műfajban. 

Bak

Bak (december 22 - január 20)

Többször lesz olyan, hogy valaki ígér valamit. Nagy lelkesedéssel indul a tervezés, aztán szépen leáll a folyamat. Nem szabad emiatt idegeskedniük! A saját érdekükben ne csalódásként éljék meg! Fogadják el, hogy az idő és más körülmények még nem értek meg rá. Ha megértik, és képesek a dolgok mögé nézni, akkor majd egyszer folytatódhat az, ami megtorpant. Érzelmi téren nagyon ügyeljenek arra, hogy ne a párjukon kompenzálják máshol megélt sérelmeiket!

Vízöntő

Vízöntő (január 21 - február 19)

A Vízöntő szülötteknek vigyázniuk kell az egészségükre. Nem szabad félvállról venniük a kisebb tüneteket, ezek ugyanis jelek. A tudatalatti így üzen a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. Ingatlan-telek adásvételre, vagy lakásfelújításra szánhatják rá magukat. Nyugodtan vonják be a családot és a barátokat, több szem többet lát. Ezen a héten olyan nagyszerű dolgok jöhetnek össze, indulhatnak be, amelyek korábban csak a legmerészebb álmaikban bukkantak fel. Ha most odateszi az élet, akkor viszont meg kell ragadni!

Halak

Halak (február 20 - március 20)

A legkifizetődőbb erény a türelem, ami nem csak rózsát fog teremni. Szinte minden Halakra sorsfordító találkozások sora vár. Ezek között lesz, amiből nagy szerelem alakul ki, másból eredményes közös munka, és lesz, amiből nagy életbéli tanulás. Emellett a bőség is belép majd életébe, anyagilag és/vagy a lehetőségek terén. Lényeg, hogy mindenki észrevegye a saját esélyét, ugyanakkor kerülendő a szemtelenség! A helyes mérték megtalálása a tartós siker kulcsa a Halak számára.