melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Horoszkóp (2019. 11. 16. - 2019. 11. 23.)

Kos

Kos (március 21 - április 20)

A Mars erőt és energiát ad, főleg a hét első felében, majd átlép a pénz házába, így szorgalmasabbá válsz, ennek okán a bevételeid megszaporodnak. Komoly és bonyolult helyzetek alakulnak ki a munkahelyeden és otthonodban egyaránt, melyek fájdalmas kimenetelűek is lehetnek. Fel kell készülnöd rá, hogy az események nem pontosan a terveid szerint alakulnak, és a szokásosnál gyakrabban kell alkalmazkodnod a változásokhoz. Lelked álmain keresztül üzen, hogy elkerülje a bajt. Fontos: úgy tartják, hogy aki a születési uralkodó bolygójának megfelelő drágakövet viseli, azt rendszerint elkerüli a veszedelem.

Bika

Bika (április 21 - május 21)

Az elmúlt időszak negatív hatásai jelentősen enyhülnek, új remények, új kezdetek várhatók a munkáidban és kapcsolataidban egyaránt. A Mars és az Uránusz jelentős hatást gyakorol az erőnlétedre, aminek köszönhetően sokkal energikusabb és optimistább vagy a megszokottnál. Szerelmi, szexuális életed helyreáll, ami úgy idegállapotodra, mint viselkedésedre is kifejezetten jó hatással lesz. Késő őszi szerencsetalizmánod a szkarabeusz. A legenda szerint Napóleontól akkor pártolt el a szerencse, amikor elajándékozta a szkarabeusz talizmánját.

Ikrek

Ikrek (május 22 - június21)

Novemberi kabalád egy háncsból készített kis angyal lesz, ami hamarosan megtalál. Tekints rá, mint szerencsehozódra! Amúgy tisztán látod a dolgokat, ami hozzásegít ahhoz, hogy gyorsan és határozottan hozz döntéseket. Időnként elveszíted a munka és az anyagi javak iránti érdeklődésedet, de ezek csak átmeneti szakaszok, melyek során nem szabad eldobnod az előtted álló lehetőségeket. Az idő a te oldaladon áll, ezért kerülnöd kell az ész nélküli rohanást, és az egyes, kevéssé fontos döntések sürgetését!

Rák

Rák (június 22 - július 22)

A jegy szülötteire jellemző, hogy hajlamosak túlbonyolítani az egyszerűbb kérdéseket is. Számos olyan alkalom lesz, amikor csak akkor lehetsz eredményes, vagy sikeres, ha a gyors reagálás után, jobban átgondolt döntéseket hozol. Az elmúlt időszak nehézségei jelentősen enyhülnek, de ha elzárkózol az új emberek elől, akkor nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Odafigyelésre van szükséged az egészségeddel kapcsolatos ügyekben, mert hajlamos vagy félvállról venni bizonyos problémákat. Szerencsehozó talizmánod ebben az időszakban egy ametiszt kulcstartó, vagy szerencsehozó karkötő, mely támogatja a tudatosságot, az ítélőképességedet, a konstruktív gondolkodás fejlődését és a cselekvést.

Oroszlán

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

A korábban nyomasztó dilemmák és nehézségek érezhetően csökkennek, sokkal könnyebben elérheted céljaidat. A saját elképzeléseid jobban összhangba kerülnek környezeteddel, így az összetűzések és kudarcok száma is kevesebb lesz. Újfajta feladatok várnak rád, de ennek ellenére előnyödre válik, ha visszatekintesz a korábbi ügyeidre, és ötleteket merítesz a múltbéli tapasztalataidból. Egy achátból készült angyalka vagy csak egy szimpla achát marokkő most sokat segíthet neked. Kiegyensúlyozó, elnyeli a negatív energiákat, segíti az újrakezdést.  Nyugtató kő, gyógyítja az érzelmi sérüléseket, szívfájdalmat is.

Szűz

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22)

A Jupiter hatására, mely átformálhatja az emberi kapcsolataidat, akár eljegyzés, esküvő és más, nyilvános szereplés is várható. Egy költözés, vagy egy új munkalehetőség eredményeként eddig teljesen ismeretlen lehetőségek nyílnak meg előtted, melyek egyben új kihívásokat és megoldandó problémákat is hozhatnak. A család, mint mindig, most is fontos szerepet tölt be a mindennapjaidban, bár nem mindig tudsz annyi időt velük tölteni, mint amennyit szeretnél. Sok apró tárgy emelheti mostanában energiaszintedet. Egy szép lila mécses, egy almazöld puha takaró elnyeli a borús napok negativitását.

Mérleg

Mérleg (szeptember 23 - október 23)

Könnyed hangulatban kezdődik a heted, a munkahelyi nyomás jelentősen lecsökken. Ez kevesebb feszültséget és aggodalmat eredményez az életedben. A gondolataidat és a terveidet a saját elképzeléseid szerint mutathatod be, a lehetőségeidet tekintve bőséges kínálatból választhatsz. Fontos, hogy mindig a kreativitásra és az egyediségre helyezd a hangsúlyt. Szerelmi életed mondhatni beteljesedik, nagy erők, nagy súlyok lesznek hatással rád. Ezen a héten neked az ajtódíszek és minden általad alkotott kis dísz, vagy éppen kötött sapka - sál olyan erővel bír, mint egy kabala.

Skorpió

Skorpió (október 24 - november 22)

A Nap helyzete jegyedben kedvező, ami megnöveli az energiaszintedet és a buzgóságodat. A munkahelyeden kifejezetten lelkesen dolgozol, de a családi ügyekben is szívesen vállalsz vezető szerepeket. Mivel a szokottnál jóval több időt töltesz családtagjaid körében, a viták esélye is jelentősen megnő. Ha nézeteltérésed van valakivel, akkor meg kell próbálnod a logikus érvekre hallgatni, és minél hamarabb megtalálni a közös nevezőt. Kedves Skorpió, vásárolt, vagy általad készített képek, mandalák adhatnak erőt ezekben a borongós napokban.

Nyilas

Nyilas (november 23 - december 21)

A környezetedben lévő gyermek(-ek) nagyobb függetlenségre vágynak, és egyéb szeretteid is jelentős jellemváltozáson mehetnek keresztül. Barátaid nagy terveket készítenek, új vállalkozásokba kezdenek, melyek eredményei rád is hatással lehetnek. Akkor maradhatsz boldog és kiegyensúlyozott, ha megőrzöd a nyugalmadat, és az új fejleményekre nem fenyegetésként tekintesz, hanem egyszerűen csak egy szakaszra az életedben. Jó idők várnak rád, egyszerűen csak észre kell venned azokat. A Nyilas szülöttet egyben tartó és lélekemelő talizmánja tejkvarc ásvány. Ez lehet egy kis kitűző, karkötő, vagy bármi más.

Bak

Bak (december 22 - január 20)

A hét első pár napjában kissé monotonná válhatnak a mindennapjaid, de ez csak egy rövid fázis, ami miatt nem szabad drasztikus lépéseket tenned. A magánéleti kapcsolataid jól alakulnak, és alkalmazkodó természetednek köszönhetően még a nehéz helyzeteket is átvészelheted, amik után életörömre lelsz. Ha azonban bármilyen súrlódás jelentkezik a munkahelyeden, vagy esetleg az otthonodban, akkor ez nem a kompromisszumok időszaka. Fontos: kamaszkorú gyermek esetén létfontosságú a türelem, a határozottság, a következetesség. Esetleges agresszivitására soha ne reagálj ugyanazzal!

Vízöntő

Vízöntő (január 21 - február 19)

A környezetedben zajló események megadják a mindennapjaid alapritmusát. Ez segít abban, hogy változatos és megfelelően tevékeny maradj. A heti bolygóállások hatására - majdnem fél évig a Napjegyedben - nagyobb távlatokban gondolkodhatsz. Rengeteg okod van rá, hogy elmerülj a családi, vagy baráti beszélgetésekben, melyekből ihletet és ötleteket meríthetsz. Ki kell használnod a képességedet, hogy egyszerre több dologgal tudsz foglalkozni! Késő őszi, kora téli energianövelő növényed a fagyöngy és a fenyő. Legyen otthonodban, ott ahol a legtöbbet tartózkodsz!

Halak

Halak (február 20 - március 20)

Fejlődő és egyértelmű energiák áramlanak körülötted, és leginkább csak érzelmi állapotodtól függ, hogy fent, vagy lent érzed magadat. Az éleslátásod jobb, mint a környezetedben lévőknek, ezért neked kell távol tartanod magad azoktól a helyzetekről, amelyekbe nem szeretnél belekeveredni. A Jupiter határozott pénzügyi aktivitást, és céljaidban néhány drasztikus változást hoz. Fontos a regenerálódás, a munka mellett elegendő időd jusson a pihenésre és a kikapcsolódásra is! Otthonod energiaszintjét és szellemi frissességedet egy sólámpa, vagy hasonlóan kellemes hangulatfény növelheti. Ezek a jó energiák aztán szerteszét szóródnak.