melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Horoszkóp (2018. 06. 16. - 2018. 06. 23.)

Kos

Kos (március 21 - április 20)

A Hold növekvő alakulása számtalan lehetőséget jelez. Ahogy az ördögit képes bevonzani, úgy a jót is. Karrier, pénz vonalon olyan feladatokat kap, amik első nekifutásra teljesíthetetlennek tűnnek, de ha elég szemfüles, megtalálja a legoptimálisabb megoldást. Angyali üzenet: Kicsit csendesedj el, lassulj le, és adj hálát a mindennapokért, a sok jóért, amit kapsz!

Bika

Bika (április 21 - május 21)

Ellentmondásos hét következik. Fontos, hogy kerülnie kell a vitákat, veszekedéseket. Most inkább szeressen, és hagyja magát szeretni. Karrier, pénz fronton lelkierőre, kitartásra is szüksége lesz. Fizikailag jó állapotban lenne, ha nem akarna mindenféle konvencióknak megfelelni. Angyali üzenet: Megáldott az Ég egy olyan tulajdonsággal, hogy könnyen megérzed, tudod, ha valamin változtatnod kell.

Ikrek

Ikrek (május 22 - június21)

Magabiztossága és talpraesettsége most megtérülhet, ráadásul több régi vágya is teljesülhet. Munka, karrier vonalon az önreklámra és az önmenedzselésre is szüksége van. A Hold pillanatnyi állása segíti abban, hogy bízzon a saját képességeiben. Angyali üzenet: Akarj többet, de ne legyél kapzsi! Mindig adj vissza valamit abból, amit kapsz, csak így tudod megtartani a pozitív körforgást!

Rák

Rák (június 22 - július 22)

Rengeteg tervét kell újraprogramozni. Szerencsére időben ismeri fel, hogy mit és hogyan célszerű meglépni. Testének szüksége van egy kis pihenésre, különben felmondja a szolgálatot. Szerelmi élete is olyan, hogy szinte elalszik kedvese mellett. Nos, ezek a jelek önmagukért beszélnek. Angyali üzenet: Erőnket mindig képesek vagyunk megújítani, csak akarni kell. A természet, fű, fa, virág, és az állatok sokat segítenek ebben.

Oroszlán

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Hiába tart több vasat a tűzben, ha nem korrekt játékos. Rossz esetben még az is lehet, hogy magára marad. Panaszkodás helyett nyugodjon kicsit le, engedje, hogy az élet mutassa az utat! Gyakran van úgy, hogy valamit el kell engedni ahhoz, hogy az ember egy teljesen új életet kezdhessen. Angyali üzenet: Sose mondj másokról rosszat, hiszen van benned is hiba éppen elég! Inkább dolgozz magadon, jellemeden, és segíts másokat is ebben! 

Szűz

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22)

Fáradtnak, kimerültnek érzi magát, energiája teljesen szétfolyik. Találkozzon barátaival, szánjon időt egy kis kikapcsolódásra! Munka, pénz vonalon a kevesebb, de biztos jövedelemre koncentráljon, ne menjen bele kétes üzletekbe! Kiadásait, bevételeit pontosan jegyezze fel, és úgy általában is tegyen végre egy kis rendet maga körül! Angyali üzenet: Van, amikor el kell engedned embereket, helyzeteket, mert azok már nem szolgálják javadat. Ne lázadj oktalanul, mert ha becsukódik egy ajtó, mindig kinyílik egy másik!

Mérleg

Mérleg (szeptember 23 - október 23)

Hódító kedvében van, szokatlanul szenvedélyes hangulatban. Úgy néz ki feje fölül elvonultak a csúnya felhők. Jó rálátása van a lehetőségeire, ugyanakkor tudja, kockázat nélkül nincs siker sem. Ha mostani kapcsolata unalmassá vált, ideje továbblépni! Angyali üzenet: Kell a játék akkor is, ha kinőttél a gyermekkorból. Keress ehhez megfelelő helyzeteket, mert lelkednek szüksége van rá!

Skorpió

Skorpió (október 24 - november 22)

Ne legyen kishitű, végre esélyt kaphat, hogy bizonyítson főnökei előtt! Nem kizárt, hogy váratlan pénz üti markát. Ez lehet egy kis fizetésemelés, örökség, vagy még valahonnan a múltban megrekedt kötelezettség. Szerelemben azonnal felismeri azt a lelki társat, akivel életük végéig jól működhet minden. Angyali üzenet: A bátorság benned van, csak bízzál magadban és az égi rendeltetésben!

Nyilas

Nyilas (november 23 - december 21)

A Mars és a Jupiter hatására sokkal magabiztosabbá válik. Szerelmi élete, kapcsolata a családdal egyaránt sokat javul, nem dől be az alaptalan károgásoknak. Több munkaajánlatot is kap, persze csak olyat vállaljon, amit korrektül el is tud végezni! Angyali üzenet: Az elmúlás is az élet része. Ha valakid a mennybe költözik, kívánj neki jó utat, könnyű átmenetet! Sose magadat sajnáld! 

Bak

Bak (december 22 - január 20)

Mostanában kicsit más szemmel látja a világot. Talán a sok megélés, tapasztalat juttatta el ehhez a felismeréshez. Tele van/lesz új célokkal, és ami a legfontosabb, semmi nem veheti el a kedvét. Nem csoda, hogy elismerésre méltó eredményeket ér el. Angyali üzenet: Állj meg egy forrásnál, és nézd a csodát, meríts erőt annak vizéből, tisztulj és újulj meg!

Vízöntő

Vízöntő (január 21 - február 19)

Mostanában elég sok csalódás érte, de rengeteg új tapasztalatot is szerzett. A pillanatnyi holdállás hatására most talán végleg sikerül lezárni a múltat. Karrier, pénz vonalon pozitív változás látható, lényegesen többet kereshet egy új munkával. Ne hozzon csak érzelmi alapon döntést, mert amit nyer a réven, azt elveszítheti másutt! Angyali üzenet: A hatalom felelősséggel jár, amivel egyszer, valamikor, valakinek el kell tudni számolni.

Halak

Halak (február 20 - március 20)

Elégedetlen munkájával és ez sajnos pszichikai állapotára is kihat. Ne zárja ki magánéletéből azokat az embereket, akik valójában segíteni szeretnének önnek! Fogadja meg tanácsukat, vagy legalább gondolkodjon el a hallottakon! Karrier, pénz frontján vigyázzon mit kíván, mert teljesülhet! A csillagok a hónap második felére nem várt pénzt ígérnek. Angyali üzenet: Sose legyél önző, mert amit másoktól elveszel, azt tőled is megvonják!