melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Horoszkóp (2024. 06. 08. - 2024. 06. 15.)

Kos

Kos (március 21 - április 20)

Egyre gyakrabban gondolkodsz el azon, hogy ideje lenne megállapodni. Az érzelmi életed jelenleg olyan, mint az időjárás, hol mélységekben, hol pedig a magasságokban szárnyalsz. A nyarad kellemes és kiegyensúlyozott lesz, főleg ha van kivel megosztani a boldog pillanatokat. Amennyiben még keresed a nagy őt, izgalmakkal teli napok elé nézel, mert mindegyikről, aki tetszik és rád mosolyog, azt hiszed „na végre, megérkezett és ő lesz az igazi”. Azért maradj a realitások mezején, és valótlan dolgokat ne beszélj be magadnak, de programozz nyugodtan! Ez a hét, a szokottnál nagyobb erővel ruház fel, mely segít megalapozni hosszú távú céljaidat, közeli és távoli jövődet. Nyugalmadat mostanában a kert, a virágok, és a közeledben lévő ásványok adják.

Bika

Bika (április 21 - május 21)

A Jupiter jó kedélyt, optimizmust hozott. Igyekezz megtartani derűdet, éld meg a jó dolgokat! Ha valami rossz ér, keresd keresd meg az okát, de mielőbb lépj túl rajta! Elmélyülhet egy hosszabb ideje tartó kapcsolatod mostanában, a nem működő pedig végérvényesen lezárul. Barátságok esetében állj bármennyire is közel valakihez, az biztos, hogy a következő napokban, hetekben emlékezetes, soha vissza nem térő közös élményekben lesz részetek. Családon belül nem árulsz el mindent a szeretteidnek, ezt azzal magyarázod magadnak, hogy úgysem értenének meg. Van ilyen. Nyugalmadat a séta közbeni szemlélődés teszi teljessé. A madárcsicsergés, az élő állatvilág, méhecskék, szitakötők, színes lepkék látványa, képes lenyűgözni, nyugtatni és feltölteni.

Ikrek

Ikrek (május 22 - június21)

Igazán sokszínű időszakra számíthatsz, főleg a szerelmi életedben. Több hullámban érkezik a fellángolás, és lesznek olyan kalandjaid, amikor azt hiszed, hogy most megtaláltad az igazit. Ám a körülmények gyorsan bebizonyítják, hogy túl sok álmodozást képzeltél bele. Főleg az utolsó dekádban születettek, a hét közepén csalódások miatt olykor lehangoltak lehetnek, de ezeket a tévedéseket hamar elfelejteti velünk a következő nyári flört. Nagyon fontos, hogy olyan partnert keress, aki a te szinteden van! A túl, vagy alul működő társak ki fognak hullani mellőled, csak a hasonlók maradnak. Júniusnak eme hetében nem lesz hiány a pörgésből, változatosságból. Nyugalmadat a külsőddel, annak szépítésével tudod most elérni. Menj el fodrászhoz, vagy vegyél egy jó ruhát, amiben jól érzed magadat!

Rák

Rák (június 22 - július 22)

Szeretettel fordulj a családod, a barátaid felé! Uralkodó bolygód most a barátságok, a bulik, a mulatságok területét erősíti. Bőven lesz részed társasági eseményekben. Felszabadító nyarad lesz. Valakivel, aki nem a párod, mersz beszélni az érzelmeidről. Amennyiben családon belül kiderül valami komolyabb betegség, segíts az érintettnek átvészelni a nehéz időszakot! Adj neki reményt és hitet a gyógyulásához! Keressétek meg betegsége okát! Energiádat most egy jó kis utazással, kirándulással, azon belül is egy pár perces elmélyüléssel, kéréssel fokozhatod. Hálával zárd minden napodat! Nyugalmadat egy szirmokkal teli lábáztatás közben, egy jó könyv olvasása növelheti.

Oroszlán

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Mindig lesz, aki vigyáz rád, mint egy jó testőr. Gondoskodik arról is, hogy ne történjen veled különösebb kellemetlenség, ne bántson meg senki, és ne tudjanak kitúrni a helyedről. Lehetséges, hogy az elmúlt időszakban több komoly csalódás is ért. Jó hír, hogy ha változtatsz a hozzáállásodon, elhiszed magadról, hogy te jó vagy és megérdemled a boldogságot, akkor már nyert ügyed van. Te magad vagy a sorsodnak a kovácsa. Aki nem akar veled haladni, azt hagyd kiesni. Sok rajongód van/lesz, akik segítenek helyrebillenteni az önbizalmadat. De lesz egy valaki, aki igazán különleges lehet számodra. Nyugalmat most a korai lefekvés és a pihentető alvás ad neked. Persze előtte tornázz, szellőztess, és kapcsold ki a telefonodat!

Szűz

Szűz (augusztus 24 - szeptember 22)

Nagy felfedezéseket élsz meg most júniusban. Nem kizárt, hogy végre eloszlik a rózsaszín köd, és rájössz, hogy milyen ember is valójában az, akit eddig segítettél, istenítettél. Ez a változás nagyon a hasznodra válik, mert végre megalapozott, átgondolt döntéseket tudsz a későbbiekben hozni. A Szaturnusz mozgása következtében néhány, korábban lezárt ügyeddel ismét foglalkoznod kell. Az anyagi dolgaidat túl sokáig nézted rózsaszín szemüvegen keresztül. Az előrelátó gondolkodásról és a gondoskodásról ne feledkezz meg! Nyugalmat mi adhat most neked? Leülni és nézni a vizet, legyen az tenger, tó vagy folyó, és közben inni egy pohár tiszta vizet, testedet emlékeztetve arra, hogy mekkora energia van benne.

Mérleg

Mérleg (szeptember 23 - október 23)

Lehet, hogy nem kerested a szerelmet, de mégis egy találkozás most megdobogtatja a szívedet. Ne szalaszd el a váratlan boldogságot, mert attól, hogy nem kerestél komolyabb kapcsolatot, időközben még megváltoztathatod a túl merev terveidet. Vannak és lesznek is még bőven olyan kapcsolódások, melyek őszintén boldoggá fognak tenni. Az emberi tartásod próbatétel elé kerülhet. Azért ne izgulj, nagy valószínűséggel jelesre vizsgázol! A munkatársaiddal bánj türelemmel! Lehet, hogy egyikük hatásköri túllépése miatt neked kell helyrehozni a félrement dolgokat. Típusodnak mindig kell valami nyugtató energia. A virágok rendezése, csokor készítés, szépítés hatalmas nyugalmat biztosít számodra.

Skorpió

Skorpió (október 24 - november 22)

A nyári napokra jellemző lustaság rád nincs hatással. Végre van időd, hogy az otthonodban szükséges selejtezést elvégezd. Egyre jobban foglalkoztatnak a spirituális, lelki kérdések. Lehetőség esetén be is iratkozol valahova. (Nem biztos, hogy el kell járni, online mutatkozik éppen!) Sok flörtben van/lesz részed a hét első és utolsó napjaiban. Sajnos kellemetlen pillanatokat is megélhetsz, mert lesznek olyan személyek, akiket nem, vagy csak nehezen tudsz magadról levakarni. Ha egyenesen kezeled a kialakult szituációkat, akkor nem lesz okod arra, hogy szorongj. Nyugtató erővel bír nálad, tested alapos kifárasztása (olyan ez, mint a fáradt olaj leengedése) majd elnyúlni és a csendben csak úgy lenni.

Nyilas

Nyilas (november 23 - december 21)

Érdemes lenne néhány napot pihenned, és rendezni a gondolataidat. Mindezek mellett egy családi ügy is nyugtalanít. Szülő, hozzátartozó rohamos romlása aggaszt. A Vénusz szépséggel, nagyvonalúsággal, vonzerővel ruház fel. A Mars szervezőkészséget hoz, és megadja az erőt és a lelkesedést, hogy másokat boldoggá tehess. Anyagi szempontból nem lehet okod panaszra. Időnként azonban a meglévőnél lényegesen nagyobb, felhasználható összeget tartanál jónak. Egy külföldi meghívás, út színesítheti napjaidat. Nyugtató, gőzt leengedő lehet számodra ezen a héten egy jó kis séta a természetben, erőt adó, egészséges fa ölelése.

Bak

Bak (december 22 - január 20)

Akár párkapcsolatban, akár egyedül élsz, a szerelemben is új távlatok nyílnak. Élvezetes időszak áll előtted. A segítőkészséged és a kreativitásod határtalan. Olyan hivatásban, ahol sokat számítanak a gyors döntések, eredményes lehetsz. Fontos ismeretségeket is köthetsz. A munka és a párkapcsolat között kellene néha több kontroll. Szívesen töltenél több időt a számodra kedves személlyel, ugyanakkor a hivatásod is sok idődet veszi. Fontos, hogy legyen kivel beszélgetni, hogy élénk társasági életet élj. Ebben a szakaszban az ismerősök, új helyzetek sok pozitívumot hozhatnak. Nyugalmat adhat egy jó könyv, kellemes közösség, jó kis beszélgetések.

Vízöntő

Vízöntő (január 21 - február 19)

Néha túlfeszíted a húrt, máskor kedves és engedékeny vagy. Szeszélyességeddel nem tudod meglepni a hozzád közel állókat. A párkapcsolatodban viszont legyél résen, egy korábbi hibád nagyon megbosszulhatja magát. Szabadgondolkodású révén ezen a nyáron mindent kihasználsz, amit megadnak az égiek. Habár kifelé azt mutatod, hogy te mindenben benne vagy, keresed a kalandot, a forró pillanatokat egy nyaralás, utazás során, mégis azt a bizonyos egészséges határt (szerencsére) nem léped túl. Jó kedvet, felüdülést hozhat egy jó kis színházi vígjáték, szórakoztató film megnézése.

Halak

Halak (február 20 - március 20)

A hivatásodban, a családi életedben is egyre nagyobb szerepet kapnak az anyagiak. Rapszodikusan keresel: amikor várod, késik, amikor lemondasz róla, szinte az öledbe hullik a pénz. Rendkívül jó lesz a kommunikációd. Ezzel még azokat az embereket is magad mellé állíthatod, akik korábban elkerültek. Hétvégére végre – valahára képes leszel ellazulni, és nem érzed azt az őrült kényszert, amely arra szorít, hogy tarts mindent irányításod alatt. A következő napokban kellemes élmények, több „én idő” és ontja rád a pozitívumokat. Nyugalmat hoz, feltölt az állatokkal való törődés, gondoskodás, simogatás, és amit tőlük viszonzásképpen kapsz.