melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Rák (2020. 10. 17. - 2020. 10. 24.)

Rák

Előző életben: Szomjazta az elismerést, ugyanakkor, ha erre került sor, akkor szerényen viselkedett. Mindig mindenkin segíteni akart, még azokon az embereken is, akiket hitványnak tartottak, és a többiek elfordultak tőlük. Kötelességének érezte, hogy ne menjen el közönyösen egyetlen embertársa mellett se. A magánéletében hűségesen kitartott szerelme mellett.
Jelen életben: Ha fél is bármiféle akadálytól, van elég kitartása ahhoz, hogy többre vigye, mint az ősei. Ha felelősségteljes feladatot kell ellátnia, ellene egyáltalán nem zúgolódik. Könnyen felingerelhető, például ha eltűnik valami, és nem találja, könnyen kirobbanhat a vita. Ő az utolsó, aki a munkahelyén lekapcsolja a villanyt. A szerelemben még nem tud teljesen feloldódni, időnként kerüli az ösztönösen felkínált alkalmat.
Jövő életben: Több nyelven fog beszélni, amit a környezete csodál, ön pedig igazi kozmopolitává válik, aki a világon mindenhol otthon van. Minden valószínűség szerint közép-, vagy csúcsvezető lesz, aki az emberek életét befolyásolhatja. A párkapcsolatát tökéletesnek tartja, mert a családban is mindenki az utasításai szerint cselekszik.