melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Kos (2020. 10. 17. - 2020. 10. 24.)

Kos

Előző életben: Rámenős volt, aki ha egyszer valamit ötletelt, addig vitte a lába, amíg azt végre nem hajtotta. Fontos volt, hogy mindenben első helyen legyen, ha valami mégsem úgy alakult, ahogy azt szerette volna, akit éppen talált, azt okolta. A szerelemben hódító volt, mindenki azt hallotta tőle, amire vágyott. Nem igazán tudott megmaradni egy valaki mellett, akár a méhecske szállt, egyik virágról a másikra.
Jelen életben: Főleg idősebb korára békére törekvő, előzékeny ember, akinek fontos, hogy természetes, és szép környezet vegye körül. Tudja, hogy bizonyos dolgokban nincs értelme a másik emberrel szembeszállni, mert az idő majd mindent megold. Imád szórakozni, ha nem szórakozóhelyen, akkor barátoknál, vagy olyanokkal tölti az időt, akikkel töltődni tud.
Jövő életben: Minden valószínűség szerint a sok ledolgozott karma után kicsit lazulhat. Akkor másfajta vezető pozíciót szeretne betölteni, ahol szükség van a harcolni tudásra, és a diplomáciai képességekre, nem utolsósorban az emberségre. Reméljük, mindegyikben otthon lesz!