melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Vízöntő (2020. 10. 17. - 2020. 10. 24.)

Vízöntő

Előző életben: Mindig mást akart, mint a többiek, ezért nehezebben tudott kapcsolatokat teremteni. Szerette „osztani az észt”, másoknak megmondani, hogy mit tegyenek, miközben a saját életében nem tudott rendet tenni. Nem állt távol tőle a szélhámos viselkedés, szívesen játszott mások érzelmeivel, mert a változatosság szórakoztatta. Így aztán magára maradt, és ezt úgy élte meg, mint aki egyedül van a világban.
Jelen életben: Még kísérti a múlt: sokszor érzi úgy, hogy önnek kell mások számára irányt mutatni. Feladata, hogy megpróbáljon a környezetéhez alkalmazkodni, és ha vezető pozícióba kerül, akkor döntéshozatal előtt meg kell hallgatnia mások véleményét. A családtagokkal szorosabb kapcsolatot kellene ápolnia, még akkor is, ha nekik van nagyobb szükségük önre.
Jövő életben: Nagyobb hatalom összpontosul majd a kezében, amelyet nem önző célokra használ, hanem arra, hogy segítséget nyújtson az elesetteknek. Egészen különleges optimizmus lengi át az egyéniségét, mindent a pozitív oldalról közelít meg. Támasza lesz a párjának, aki, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, gyorsan elcsügged.