melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Halak (2018. 11. 10. - 2018. 11. 17.)

Halak

Ez a hét az erőfeszítések jegyében telik. Köztudott, hogy minden sikernek ára van, legtöbbször verejtékes munka, küzdelem. Legyen elszánt, és ne hagyja eltéríteni magát! A csillagok üzenete mégis mélyebb, egyetlen üzlet sem lehet annyira fontos, hogy annak érdekében elhanyagolja az önhöz legközelebb álló embereket. Az arany középút az ön esetében is ajánlott. Heti angyali üzenet: Figyelje a belső hangot, mert minden nap üzen önnek valamit!

Mindennek van üzenete számunkra. A találkozásoknak, egy elénk lehulló falevélnek, a hópehelynek, a csillagoknak. Úgy gondoltam, hogy ezen a héten a heti horoszkóp mellé a tarot lapok üzeneteit adom át nektek. Használjátok szerencsével, bölcsességgel!

Kos – Sorskerék: Az ember mindent elveszíthet, de mindent meg is nyerhet. Bármi is történik velünk, tudnunk kell, hogy egyszer vége lesz, hiszen - mint a bolygók - a sorskerék is úgy forog velünk.

Bika – Végítélet: Arra figyelmeztet a kártya, hogy ideje alapvetően megváltoztatnunk életünket, és felszabadítanunk magunkat korlátaink alól. Nagy hangsúly helyeződik a régi problémák megoldására.

Ikrek – Diadalszekér: Az ellentmondásos érzelmeket mindenkor kordában kell tartanunk. Fontos, hogy küzdjünk elképzeléseinkért, de mindig tartsunk szem előtt bizonyos határokat.

Rák – Főpapnő: Nem szabad kételkednünk tudatalattink ítélőképességében. Ez a lap a rejtett benső, bölcsesség, józan ítélőképesség, higgadt tudás, józan ész, és a mélyreható gondolkodás világának feltárásáért felelős.

Oroszlán – Halál: Nem kell megijedni a laptól, jelentése általában nem negatív: rámutat, hogy nem szabad ragaszkodnunk ahhoz, ami elmúlt, hanem utat kell engednünk az új dolgok felé. Ideje van a változásnak és megújulásnak, valami veszteség, vagy megpróbáltatás után.

Szűz – Főpap: Ez a lap az élet összefüggéseinek megértését szimbolizálja. Fontos, hogy fedezd fel spiritualitásodat, és mindenkor maradj hű terveidhez.

Mérleg - Uralkodó: Bármilyen intézményt (bankot, iskolát, hivatalt) jelölhet. Cégalapításra nagy esélyed van. Kemény munkával elérheted a magad elé tűzött célokat.

Skorpió – Bolond: olyan lehetőségek nyílnak meg előttünk, amelyekre magunktól talán soha nem találnánk rá. Az elmélkedés és töprengés ezekben a helyzetekben nem segítenek.

Nyilas – A lap jelentése, hogy hamarosan egy új út kezdődik el számunkra. Ez a lap a jutalom az összes eddigi fáradozásért.

Bak – Szeretők lap általában kibontakozó szerelem, vagy új kapcsolat lehetőségét jelenti. Szerelmeinkben égi erő vezérel bennünket, hogy kapcsolatainkban a magasabb eszmeiség keresésének vágyával töltekezzünk.

Vízöntő – Erő: A kártya nem csak a fizikai erőre utal, az erkölcsi értelemben vett állhatatosságot, önfegyelmet és bátorságot is jelölhet. Leckénket akkor sajátíthatjuk el ebből a lapból, ha megtanuljuk magunkat és társunkat – a hibákkal és a gyengeségekkel együtt – elfogadni, és a hozott anyagból a tökéletességre törekedve gazdálkodni.

Halak - Hold - Ez a kártya a Hold sötétséget és félelmet sugárzó oldalával ismertet meg. Olyan lelkiállapotot jelöl, amikor a tudattalan sötét árnyai ellepnek bennünket, és nem látunk kiutat kétségbeesett helyzetünkből. Készen kell állnunk arra, hogy félelmeinkkel szembenézzünk. Jutalmul pedig mérföldekkel léphetünk előre az önismeret és a sorsismeret útján.