melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Bika (2020. 10. 17. - 2020. 10. 24.)

Bika

Előző életben: Élete irányításában a józan paraszti ész játszotta a főszerepet. Hibája az lehetett, hogy olykor beleesett a túlzott kritizálás csapdájába, amivel több embert megbántott, és jelentős számú ellenséget szerzett. Stabil kapcsolatban élt, és ha nehezen is, de ellenállt a csábításoknak. Ha mégsem, akkor azok nem kerültek nyilvánosságra, mert remekül megőrizte a titkokat. Nemcsak a sajátját, hanem másokét is.
Jelen életben: Kritizáló hajlamát sokkal jobban kordában tudja tartani, mint a múltban. Keményen kell dolgoznia, ami nem esik nehezére abban az esetben, ha ezért megfizetik. Pénzügyekben amúgy is kevésbé nagyvonalú, már a szegénységnek a puszta gondolata is rémisztő a számára. Párkapcsolatban az ő vállára nehezednek a terhek.
Jövő életben: Az előző élet tapasztalataival ellátva, szinte belelát mások veséjébe, különleges hipnotikus képességekkel lesz ellátva. Ezért előfordulhat, hogy egy lépéssel a többiek előtt jár. A szerelemben hol több helyen, azaz melegágyban űzi kisded játékait, hol pedig magányos.