melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Váltsd valóra vágyaidat!

Mit tegyél, hogy meghódítsd álmaid férfiját?

Becsüld meg, használd ki természetes vonzerődet! Szépséged akkor a legfeltűnőbb, amikor boldog és elégedett vagy! Ha ez nem elég, jöhetnek a praktikák, amelyeket bájolásnak is nevezhetünk. Amivel nem ártunk senkinek, azaz természetes módon, de az eseményeket kicsit meggyorsítva érjük el a kívánt célt.


Pénteken, azaz a Vénusz napján kelj fel korábban, mint szoktál! Fürödj meg egy kád vízben, ami telis tele van vörös rózsaszirmokka! Időzz benne, elmélkedj arról, milyen férfit szeretnél magad mellet tudni. Akard, lásd őt lelki szemeiddel, és hagyd, hogy a boldogság érzése átjárja szívedet, testedet, lelkedet!
(Akinek nincs kádja, vagy nem szeret kádban fürödni, az ugyancsak Vénusz napján, tegyen egy lavórba meleg vizet, adjon hozzá sok sok rózsaszirmot és abban áztassa lábait, amíg jólesik! A többi feladat ugyanaz.)

Miután kiszálltál a kádból és megtörülköztél, teljesen megszárítkoztál, külön szertartásként keverj össze egyenlő arányban tespúdert fahéjjal, majd pamacsold szét testeden. A fahéj egy speciális vonzalmat, kisugárzát közvetít a másik nem felé, hiszen köztudott, hogy erotikusan is  ösztönző szer. Igen nagy mértékben növeli a vonzás varázsát. Aznap színes ruhát vegyél magadra, minél kevesebb kiegészítővel! Rajtad legyen a hangsúly, a természetes szépségeden! Menj és tedd a napi rutint!

Hazafelé jövet vegyél egy szép színes, cserepes növényt! Ügyelj arra, hogy ne legyen rajta tüske, mert így pont az ellenkező hatást fogod elérni, vagyis hiába vársz a nagy ő betoppanására! Vidd haza, tedd a lakásod legszebb helyére! Oda, ahova a kényelmesen a közelébe tudsz ülni! Naponta legalább egyszer ülj mellé, és koncentrálj vágyaidra, illetve - ha van ilyen - vágyaid tárgyára! Nem is gondolnád, hogy egy ilyen egyszerű, hétköznapi kis virággal mennyire segítheted a szerelem érkezését. A cserepes növények titka ilyen esetben abban rejlik, hogy az érzelmek megfelelő áramlásához biztosítják a stabilitást adó Föld - energiákat.Mit tegyél, hogy megtaláld álmaid nőjét?

Mindenekelőtt legyél biztos benne, hogy lezártad a múltadat, és nem az exek után keseregsz, hanem valójában akarsz egy hozzád illő, igazi társat.
Pénetken, azaz Vénusz napján, esti órákban vonulj el a világ zajától! Vegyél elő egy méternyi vörös szalagot, vagy zsinort, amit be tudsz szerezni! Tartsd a szalagot két kezed közé zárva, majd amikor úgy érzed hogy megtelt a energiáiddal, tedd, és tartsd szívedhez egy két percig!
Gondolatban jelenítsd meg a számodra ideális nőt, olyan legyen, aki testi, lelki adottságaival illik hozzád  - és kezdj Kilenc csomót egymás után megkötni úgy, hogy mindegyik csomónál elidőzöl egy kicsit a kívánt gondolatoddal.
Minta: Az első csomót arra kötöm, hogy imádottam, rendeltem ne kószáljon össze vissza a világban, hanem rövid időn belül kerüljünk egymás látókörébe. A második csomót arra kötöm, hogy rendeltem felfigyeljem rám. A harmadik csomót a lángoló szerelemért kötöm. A negyediket a jó szexért. Az ötödiket mások előtti felvállalásunkért kötöm, a hatodikat a bőségért, a hetedik csomót a közös családért, a nyolcadikat a boldog egységünkért,a  kilencediket pedig a hűségünkért kötöm meg. A megkötött szalagot tedd el egy olyan helyre, ahol nem fogdossa össze senki! Igaz, úgyse tudnák mit képvisel, de a mások által kisugárzott, kósza energiákra most nincs semmi szükség!


Javasolt a fentieket legalább egy hónapon keresztül, minden pénteki napon megismételni. Ha valamilyen okból félbe kell szakítanod e tevékenységedet, ne folytasd, ne kezdd újra, várd meg vele a következő pénteket!

Fontos tudnivalók:

A szerelmi rontás egy nagyon ártalmas beavatkozás, mert valakire rákényszerítjük az akaratunkat, úgy, hogy ő nem is tud róla. Mégis alkalmazzák mind a mai napig nők, férfiak egyaránt. 
Akarata ellenére megszerezni valakit befolyás tünetei: az alany szíve össze vissza ver, gyakori a légszomj, nyomó mellkasi érzés, alvászavarról nem is beszélve. Ezt követi a teljes kimerültség, erősödő fejfájás, és/vagy a ködös, kissé zavart tudatállapot. Egyfajta kábaság, s a nem kívánt, rögeszmeszerű gondolatok. Ekkor jön megmentő képében a rontó, aki nagy figyelemmel kíséri szerelme tárgyának életét, aki gyenge állapotában már ellenállni képtelen, s megadja magát. Teljes sikert könyvel el, pedig így boldogok soha nem lehetnek.

A szerelmi bájolás teljesen más. Dédanyáink idejében is alkalmazott "egészséges bájolás" olyan volt, hogy mindkét félben létezett egymás iránt valami kis érzés, szikra, mindössze egy kicsit rásegítettek arra, hogy a szerelem kibontakozzék. Ezt olyan személy végezte, aki tudta, hol van az a szint, ami még megengedhető, és figyelemmel kísérte a  varázsolt személy egészségi állapotát, közérzetét. Úgy kell ezt elképzelni, mint amikor
szorítja az ember kezét egy megkötött zsinor, ha kellett, oldott kicsit, engedett rajta. Aki nem értett hozzá és úgy fogott bele, akkor is, ma is az őrületbe kergetheti a megvarázsolt személyt.


Ha a fentieket betartjátok, nagy esélyetek van boldoggá tenni önmagatokat, s környezeteteket.