melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Életszámaink

Születésünk pillanatát  számokkal jelöljük,  mint év,hónap,nap,óra,perc Vannak, akik a házasságkötésüket, gyermekük keresztelőjét, lakásuk megvásárlást, az utca házszámát, autójuk rendszámát is gondosan megválogatják, mert a számok gyakran fontos erővel bírnak.

Ahhoz hogy kiszámoljuk saját életszámunkat, vegyük születésünk évét, hónapját és napját majd adjuk össze azokat.

Példaként: 1+9+2+3+0+6+1+1=23=2+3=5 A számsor egyenkénti összeadásával egy számot kapunk eredményképpen. Ha az eredmény többjegyű, akkor ezeket, a számokat is összeadjuk, míg egy számjegyet nem kapunk. Ezek a számok, számunkra igen fontos információkat hordoznak.

A 0 jelentése a számmisztikában a körforgást, a még megvalósulatlant jelöli, mely fordulhat jó vagy rossz irányba.

Az 1-es szám első a számsorban, a kezdőenergiát, az újdonságot és a felfedezésre váró dolgokat képviseli. Az egyesek a világ újítói, szükséges számukra a levegő, a tág tér. Gyermeki hittel és őszinteséggel vetik bele magukat az élet különböző szituációiba, nem igazán érdekli őket, ha másoknak más a véleményük. 

A 2-es a dualitás, a társas energia, igény arra, hogy sose legyünk egyedül. Többnyire elfojtásokkal teli. Érzelmeiken keresztül látják a világot, jószívűek, gyakran kihasználják őket. Közülük válnak ki az elesettek legkiválóbb gondozói. Karrierjükben hatalmas segítséget nyújt előrelátó képességük.

A 3-as szám a hattal, a kilenccel van rokonságban.  Az életerő a kommunikáció szimbóluma. Kifejezetten ambiciózus szám, melynek viselőjük tele van lendülettel, gyors felfogó képességgel rendelkezik.  Inkább szeret irányító, mint végrehajtó szerepet vállalni. Ez gyakran mutatkozik meg házasságában is.

A 4-es szám hordozói túlzottan is óvatosan közelítik meg az életet, nehezen kötelezik el magukat.  Keményen dolgoznak azokért, akiket nagyon szeretnek. Lojális, szuper barátok, mivel rengeteg energiát fektetnek egy barátságba.

Az 5-ös szám viselői megteremtett helyzeteket élik meg, s tapasztalatukat továbbadva segítenek másokat. Gyakran ingerlékenyek, gyorsan elvesztik önuralmukat. Kalandorok, kockázatvállalók. Szeretik a mozgást, de szükséges számukra egy biztonságos hely, egy otthon, ahova visszahúzódhatnak, ahol megpihenhetnek.

A 6-osoknak hatalmas a kötődés energiájuk, gyakran érzik,  arra születtek,  hogy valamilyen minőségben szolgáljanak másokat.  Nagyon igazságosak, az alkatukban működő földelem erős felelősségérzetet nyújt számára. Kifinomult az ízlésük, de hangulatukkal párosul a modoruk.

A 7-es – Minden vallásban misztikus szám a hetes.  Elmélyült gondolkodók, pillanatok alatt körvonalazódik előttük az emberek természete. Rokonszenvük a szenvedő állatok, emberek felé irányul, segítenek ahol és amiben csak tudnak. Életük tele van meditációval, égi vezetéssel. Figyelniük kéne jobban a jeleket!

A 8-as  végtelen lehetőség, túlzásokra, szélsőségekre való hajlam, gyakran fanatikus, mellette pénzember.  Mondhatjuk azt is, ők népesítik be a világ pénzügyi központjait.  Mindig a vállalati ranglétra alján kezdi, aztán szépen kiépíti, fejleszti kis világát.

A 9-es magas szintű szellemiség, a beavatás a béketeremtés száma. Önzetlenek mások iránt. Nem sajnálják az időt, pénzt és a fáradtságot, ha egy nemes célról van szó. Kerülik az idegesítő, önző, hangoskodó embereket. Csatáik megnyeréséhez előnyben részesítik az intelligenciát a fizikai erőkkel szemben.