melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Otthonod védelme

Hogyan zárjuk ki lakásunkból a rossz emberek rossz dolgait?

Kellemes, megnyugtató érzéssel tölt majd el, ha az irigy, negatív energiákkal rendelkező gonosz emberek, nem a te lakásodat, házadat használják arra, hogy ott letegyék mentális nyavalyáikat.

 

Mielőtt bármibe belekezdenél, fontos a komoly szándék és az abba vetett hit, amivel dolgozol. Először is találd ki, milyen cél érdekében használsz gyertyát. Már a meggyújtása előtt összpontosítanod kell a vágyadra, mert az is fokozza a mágia hatékonyságát, ugyanis érzelmileg ráhangolódsz a rítusra.


A gyertya formája bármilyen lehet, de színe csak fehér. Ha javasolhatom, tedd egy kistányérra, ami szintén fehér, aztán gyújtsd meg. Elhelyezése legyen a bejáraton belül, mondjuk fél méterre az ajtótól.

Azután vegyél balkezedbe egy maréknyi fehér sót és háromszor, oda vissza, szórd végig egyenletesen vékony síkban a küszöbön belül.

Várj míg leég a gyertya, de a só három, hat, vagy kilenc napig maradjon ott. Aztán seperd fel, vidd ki a természetbe, és szórd szét! Vigyázz, nehogy veteményesbe, vagy emberi fogyasztásra alkalmas gyümölcsfa alá kerüljön.

Megfigyelheted majd, hogy az eddig megállíthatatlanul rosszakat vánnyogó emberek mennyivel hamarabb szedik a sátorfájukat.

Ha úgy gondolod, hogy hónapok elteltével csökken a hatás, nyugodtan megismételheted, évente akár kétszer - háromszor is.