melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Erővarázslat

Amikor lelkedet elönti a gyengeség a kétség, fordulj a természethez segítségért. Fűben, fában ott az orvosság!

 

Erdei sétánk során keressünk egy egészséges fát. Öleljük át. Próbáljuk érzékelni a fában lüktető életet, a törzsében keringő nedvet, a gyökereken átérkező vizet, a földből felvett tápanyagot, az erőt!

 


Lélegezzünk szépen egyenletesen. Amikor kifelé lélegzünk, képzeljük el amint a negatív érzéseink, gondolataink szürkés füstként elhagyják testünket, átvándorolnak a fa gyökereibe. Amikor belélegzünk, érezzük a pozitív, az erőt adó friss tiszta energiát mely belénk áramlik a fa erejéből, a gyökereiből és az egész testünket átjárja.


Jómagam most egy fenyőt ölelek át és érzem annak pozitív erejét. Az eredmény önmagáért beszél.

 


Fenyő: Nyugtató, energetizáló és gyógyító hatású. Kisebb-nagyobb testi és lelki nyavalyák esetén érdemes naponta megölelnünk egy fenyőt, az aurájában töltött minden perc gyógyító hatású.

 


Bükk: Az egyik legerősebb energiamezővel rendelkező fafajta, lehangoltság, depresszió, fáradtság és stressz ellen is célszerű megölelni – vagy nekitámaszkodni – legalább öt percre.

 

Hársfa: A párkapcsolati problémák megoldója, hiszen segít összehangolni a szív és az tudat energiáit, feloldja a szerelmi problémák és a féltékenység okozta energiablokkokat. Kivételes még a hársfa abban, hogy segít pontot tenni a rosszul működő kapcsolatok végére is.

 

Szomorúfűz: Segít feldolgozni, megérteni  a szomorúságot, a gyászt.

 

 

SIKERES TERÁPIÁT!