melitta@ahol.com

(+36-1-) 330-7393 ; +36-20/9225292

Álmodj az angyalokkal!

 

 

Az ember életének egyharmad részét alvással tölti. Ezalatt a test pihen, de a lélek annál szabadabban szárnyal. Befogad, vagy éppen töröl információkat. Néha egyértelmű, néha elképesztően abszurd szituációkat épít fel. Az álomban nem vagy egyedül, rendszerint vannak társak, szereplők. Nem ritkán földöntúli lények, angyalok is.

 


Bárki kerülhet olyan helyzetbe, amikor úgy érzi senki, nem tud neki használható, bölcs tanácsot adni. Vagy éppen nem szeretné más orrára kötni személyes dolgait. Ilyenkor célszerű az angyalok segítségét kérni, melynek egyik formája a "megálmodás".Hogy működik ez a gyakorlatban? Vegyük sorra. Bármilyen szertartást végzünk, előkészületként tisztítsuk meg a teret, a gondolatainkat és magunkat. Pl.: jó alaposan takarítsuk ki a szobánkat, szellőztessük ki! Az angyalok szeretik a tiszta teret, jobban érzékelhetők. Javallom, hogy a vázába is tegyetek egy csokor friss virágot, ezzel is növelve a hely rezgésszintjét.
(Főleg nyáron ez nem lehet probléma! A vadvirágok is ugyanolyan hasznosak, mint a virágboltokban vásárolt legdrágább fajták.)
Fokozásképpen ajánlott frissen mosott ágyneműt húzni, és elalvás, azaz a kérés megfogalmazása előtt lefürödni, lezuhanyozni.


Az álom határán járva lehetséges név szerint megszólítani valamelyiküket, abban az esetben, ha tudod ki, milyen területet képvisel. Pl.: Gábriel a hírhozó, Raffael a gyógyító, Mihály a védelmező. Amennyiben nem tudod kit kérj, akkor fogalmazz úgy, hogy "számomra ilyen és ilyen ügyben leghatásosabb segítőt kérem, hogy most jöjjön el hozzám és támogasson felismerni majd megoldani kérésemben megfogalmazott gondomat."

 


Számosan már reggelre megkapják kérdésére a választ. Van akit azonban egy kicsit még váratnak, de ennek utólag lesz jelentősége, megértik, hogy miért volt jobb így, minek vagy kinek kellett még az ügyhöz beérni. Az Égi segítők tudják melyik a legalkalmasabb idő a közlésre, annak befogadására, megértésére.


Fontos tanács: éjszakai felébredéskor boldogan tapasztalod, hogy megvan a megoldás. Aztán reggelre minden eltűnik a fejedből, semmi lényegesre nem emlékszel. Épp ezért este készíts magad mellé papírt, ceruzát, vagy ha van, diktafont, ill. ilyen funkcióval rendelkező okostelefont! Ott és akkor - akár félálomban is - rögzítsd az elhangzott, megálmodott ún. vezérszavakat, mondatokat! Másnap, ezeket visszaidézve, eszedbe fog jutni minden, még a legapróbb részlet is.

 

Használjátok ezt a módszert is magatok, és világotok jobbá tételére!